Wij gebruiken cookies voor analysedoeleinden en om de website goed te laten functioneren. Als u verder surft of deze melding weg klikt accepteert u onze cookies.

Sluiten

Betrokken medewerkers

Bevlogen en vitale medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Met meer dan 2.200 medewerkers verspreid over 27 vestigingen vervullen we ook als werkgever een belangrijke maatschappelijke rol. We willen dat onze medewerkers trots zijn om voor DAS te werken en optreden als ambassadeurs.

Voor onze medewerkers zijn onze klanten het uitgangspunt bij alles wat ze doen. Door oog te hebben voor de emoties die vaak schuilgaan achter juridische en creditmanagement vragen, maar ook door onszelf te blijven afvragen wat de toegevoegde waarde is voor de klant. Dat zit in ons DNA. Door co-creatie met onze klanten zijn we een echte partner bij het voorkomen en oplossen van juridische en financiële problemen.

We zijn door de jaren heen steeds groter geworden, maar we blijven betrokken, menselijk en slim in de manier waarop we werken. Niet voor niets zijn onze merkwaarden: menselijk, slim, open, betrokken, optimistisch.

Wil je meer weten over werken bij DAS? Bezoek www.werkenbijDAS.nl