Media en publicaties

Op deze pagina vindt u nieuws- en persberichten en financiële publicaties. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze woordvoerders.

13 sept
2018

 DAS Holding NV maakt vandaag bekend dat Jean-Pierre van Lieshout (1972) per 1 oktober 2018 is benoemd tot Chief Financial & Risk Officer (CFRO) en lid van de statutaire directie. Jean-Pierre is afkomstig van ASR, waar hij sinds 2013 CFRO van ASR Schade is. Daarvoor heeft hij diverse financiële functies bij ING Group vervuld, zo was hij onder meer CFRO van Services bij Nationale-Nederlanden.

Jean-Pierre van Lieshout volgt Linda Moos op. Linda heeft om persoonlijke redenen en in goed overleg besloten haar loopbaan buiten DAS voort te zetten. Zij blijft de komende periode beschikbaar voor een zorgvuldige overdracht.

Freek Wansink, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Wij willen Linda Moos bedanken voor de belangrijke bijdrage die ze heeft geleverd aan de aangescherpte strategie, de versterking van de financiële en risk & compliance functie van DAS Holding en de versteviging van het team. Wij vinden het jammer dat Linda vertrekt, maar respecteren natuurlijk haar keuze en wensen haar alle goeds bij het vervolg van haar loopbaan. Wij zijn verheugd dat we met Jean-Pierre van Lieshout een goede vervanger hebben gevonden. Hij combineert ruime financiële ervaring met een stevige achtergrond in verzekeringen. Zo kunnen we met een sterk directieteam aan de slag met het verder concretiseren en implementeren van de aangescherpte strategie van DAS."

01 juli
2018

De Raad van Commissarissen van DAS Holding is verheugd te kunnen melden dat Hanneke Jukema (54) per 1 juli 2018 is benoemd tot algemeen directeur van DAS Holding. DNB heeft goedkeuring verleend en de Centrale Ondernemingsraad van DAS heeft positief over de benoeming geadviseerd. Hanneke was sinds 1 juni 2017 directeur operations bij DAS. 

05 juni
2018

DAS Holding NV maakt vandaag bekend dat Eric Pouw is teruggetreden als Algemeen Directeur. Zijn vertrek is het gevolg van een verschil van inzicht omtrent het te voeren beleid. De Raad van Commissarissen en de Directie hebben veel respect voor de belangrijke bijdrage die Eric Pouw de afgelopen 21 jaar heeft geleverd aan de sterke groei van de onderneming.

Lees meer

19 apr
2018

Meer dan de helft van de ondernemers heeft het interne privacybeleid op orde en heeft dit beleid gedeeld met de medewerkers. Iets minder dan de helft van het mkb heeft in kaart gebracht van wie zij persoonsgegevens hebben verwerkt.

Lees meer

20 nov
2017

Conflicten en geldzorgen voorgoed uit de wereld verbannen. Dat klinkt mooi, maar is ook heel ambitieus. Juridisch en financieel dienstverlener DAS organiseert op 23 en 24 november daarom een innovatie challenge en daagt de 75 deelnemende studenten uit om in 24 uur met hun team een oplossing te bedenken waarmee we een begin kunnen maken met een wereld zonder juridische conflicten en financiële zorgen.

Lees meer

12 okt
2017

Onze collega Pascal Besselink, senior jurist arbeidsrecht, legt op nu.nl uit wat de voorstellen voor de wijzigingen in het arbeidsrecht betekenen voor ondernemers: "Maatwerk wordt weer mogelijk, Maar ook na het aanpassen van de  Wet werk en zekerheid (Wwz) zal de werkgever nog steeds moeten zorgen voor een goed ontslagdossier."

04 okt
2017

Tijdens het Open Huis van juridisch en financieel dienstverlener DAS afgelopen zaterdag 30 september werden de meeste vragen gesteld over ruzie met de buren, ruzie over nalatenschappen en conflicten met de gemeente. Ook werd duidelijk dat mensen vaak in de schulden komen door een conflict met de overheid of ex-partner. Ten opzichte van vorig jaar valt de toename van vragen over conflicten met de overheid op. Vorig lag het percentage op 4% dit jaar op 12%. Daarnaast is het opvallend dat er dit jaar nauwelijks vragen werden gesteld over conflicten met werkgevers.

Lees meer

26 sept
2017

Tijdens de week van de rechtspraak zet juridisch financieel dienstverlener DAS de deuren open. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, een geschil met een leverancier, mediation bij echtscheidingen of een burenruzie. Op zaterdag 30 september kan iedereen van 11:00 tot 16:00 uur binnenlopen voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een jurist of juridische informatie inwinnen.

Lees meer

20 juni
2017

Juridisch en financieel dienstverlener DAS ondertekende 17 juni een samenwerkingsovereenkomst met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). DAS ondersteunt de KNGU en haar verenigingen met juridisch advies en creditmanagement vragen. De KNGU is de achttiende sportbond die zich aansluit bij DAS voor de Sport.

Lees meer

Olav Wagenaar

Olav Wagenaar

Press officer

  020 651 72 00

Mireille Detrixhe

Mireille Detrixhe

Press officer

  020 651 72 00

  • 1
  • 2