De wereld van DAS

DAS bedient haar klanten vanuit verschillende merken.

Onze merken

Onze merken

DAS is een brede juridisch financiële dienstverlener. Met onze merken bieden we verschillende juridische diensten en creditmanagementoplossingen aan zowel consumenten als ondernemers.

DAS

Juridische dienstverlening en creditmanagement

DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen. DAS, opgericht in 1917, helpt elke dag particulieren, bedrijven en overheden bij juridische geschillen en financiële vraagstukken. Verzekerd of niet verzekerd.

Cannock Chase

Creditmanagement

Cannock Chase is al 25 jaar de toonaangevende specialist op het gebied van betalingsoplossingen. De onderneming biedt de gehele keten aan van invordering en incasso.

B&D Juristen

Juridisch advies en creditmanagement

B&D Juristen is een credit management- en juridisch advieskantoor. B&D Juristen verzorgt business to business-incassoprocedures en oplossingen op vakgebieden zoals huurrecht, VvE-recht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

EDR

Kredietinformatiebureau

EDR Credit Services (EDR) legt zich toe op verstrekking van informatie die kredietrisico’s reduceert en beheersbaar maakt. EDR biedt innovatieve oplossingen op het gebied van consumenten- en bedrijfsinformatie en herincasso.

Flexx van DAS

Juridische dienstverlening

Met Flexx van DAS kunnen particulieren en ondernemers zonder verzekering kiezen voor slimme juridische oplossingen voor een vast bedrag. Zonder verzekering kan de klant gebruik maken van het grote en deskundige juristennetwerk van DAS.