DAS in de maatschappij

Bij DAS vinden wij het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en andere belanghebbenden. De wijze waarop wij onze maatschappelijke rol invulling geven, is direct gerelateerd aan onze kernactiviteiten: rechtsbijstand en creditmanagement. 

Lees verder

Recht toegankelijk voor iedereen

Recht toegankelijk voor iedereen

DAS Rechtsbijstand is het fundament waarop DAS is gebouwd. Het zit dan ook in het DNA van DAS om het recht toegankelijk te houden voor iedereen. Voor particulieren, bedrijven en overheden. Verzekerd of niet verzekerd.

Lees verder

Vertrouwd zakendoen

Vertrouwd zakendoen

Rechtvaardigheid heeft ook te maken met vertrouwen. Vertrouwen bij zakelijke transacties zodat afnemers geleverd krijgen waar ze recht op hebben en aanbieders netjes betaald worden voor hetgeen ze geleverd hebben. Sinds 2006 heeft DAS haar dienstverlening verbreed met creditmanagementactiviteiten.

Lees verder

Kwaliteit en Klanttevredenheid

Kwaliteit en Klanttevredenheid

Bij DAS staat de klant centraal. Wij willen de klant iedere dag optimaal en op een persoonlijke en onderscheidende wijze helpen. Zo werken wij continu aan een duurzame relatie.

Lees verder

Vertrouwd investeren

Vertrouwd investeren

Als belegger van premie-inkomsten toont DAS haar maatschappelijke verantwoordelijkheid onder meer door toepassing van ethische en duurzaamheidscriteria in het beleggingsbeleid. Alle beleggingen worden gescreend op sociale- en milieuaspecten, zoals omschreven in de Code Duurzaam Beleggen aan het Verbond van Verzekeraars. Landen en ondernemingen die niet aan de principes voldoen, worden uitgesloten.

Betrokken medewerkers

Betrokken medewerkers

Bevlogen en vitale medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Met circa 1.816 medewerkers verspreid over 16 vestigingen vervullen we ook als werkgever een belangrijke maatschappelijke rol. We willen dat onze medewerkers trots zijn om voor DAS te werken en optreden als ambassadeurs.

Lees verder