DAS heet 200.000 klanten van Nationale-Nederlanden en ING welkom

Vandaag breidt DAS haar dienstverlening fors uit. Op 18 maart jl. tekende Nationale-Nederlanden een samenwerkingsovereenkomst met DAS. Hierin is opgenomen dat DAS per 1 juli 2019 de uitvoering gaat doen van de rechtsbijstandsportefeuilles van Nationale-Nederlanden en van ING. Deze werden voorheen door SRK uitgevoerd.

De uitbreiding van de samenwerking en de overname van SRK die hieruit voortvloeien, passen in de strategie van DAS om de kernactiviteiten verder te versterken.

 Hanneke Jukema, CEO DAS
“We zijn trots op het vertrouwen dat Nationale-Nederlanden en ING in ons hebben uitgesproken. We zijn erg gemotiveerd om ook de rechtsbijstandklanten van Nationale-Nederlanden en ING vanaf vandaag bij te staan en hebben er alle vertrouwen in dat we samen met onze nieuwe collega’s onze leidende positie als brede juridische dienstverlener kunnen verstevigen en uitbouwen. Iedere dag maken we juridische hulp toegankelijk voor iedereen en we doen dit graag samen met onze nieuwe juridisch specialisten én advocaten in Zoetermeer.”

 Warm welkom voor nieuwe collega’s
Vandaag worden in de nieuwe DAS vestiging in Zoetermeer de nieuwe medewerkers van DAS welkom geheten door Hanneke Jukema, CEO van DAS en Charles Staats, CCO van DAS. Afgelopen maart zijn met alle betrokken partijen afspraken gemaakt over werkgelegenheid. Na een belangstellingsregistratie hebben circa 240 voormalig SRK-medewerkers de voorkeur aan DAS gegeven.