Jean-Pierre van Lieshout volgt Linda Moos op als CFRO van DAS Holding

 DAS Holding NV maakt vandaag bekend dat Jean-Pierre van Lieshout (1972) per 1 oktober 2018 is benoemd tot Chief Financial & Risk Officer (CFRO) en lid van de statutaire directie. Jean-Pierre is afkomstig van ASR, waar hij sinds 2013 CFRO van ASR Schade is. Daarvoor heeft hij diverse financiële functies bij ING Group vervuld, zo was hij onder meer CFRO van Services bij Nationale-Nederlanden.

Jean-Pierre van Lieshout volgt Linda Moos op. Linda heeft om persoonlijke redenen en in goed overleg besloten haar loopbaan buiten DAS voort te zetten. Zij blijft de komende periode beschikbaar voor een zorgvuldige overdracht.

Freek Wansink, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Wij willen Linda Moos bedanken voor de belangrijke bijdrage die ze heeft geleverd aan de aangescherpte strategie, de versterking van de financiële en risk & compliance functie van DAS Holding en de versteviging van het team. Wij vinden het jammer dat Linda vertrekt, maar respecteren natuurlijk haar keuze en wensen haar alle goeds bij het vervolg van haar loopbaan. Wij zijn verheugd dat we met Jean-Pierre van Lieshout een goede vervanger hebben gevonden. Hij combineert ruime financiële ervaring met een stevige achtergrond in verzekeringen. Zo kunnen we met een sterk directieteam aan de slag met het verder concretiseren en implementeren van de aangescherpte strategie van DAS."