DAS helpt

DAS helpt particulieren, bedrijven en overheden bij juridische geschillen. Daarnaast zorgt DAS voor financiële continuïteit door bedrijven, overheden en instellingen te helpen om debiteurenrisico’s te voorspellen, te voorkomen en beheersbaar te maken.

Onze missie

Onze missie

Als een partner helpen we onze klanten om juridische en financiële problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. Zo maken we het recht toegankelijk voor iedereen en kunnen partijen op een vertrouwde manier zakendoen.

Lees verder

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

DAS is een brede juridisch dienstverlener en biedt zakelijke klanten een breed palet aan creditmanagement diensten. We staan klaar voor klanten, wanneer en hoe ze dat willen.

Lees verder

DAS door de jaren heen

De oorsprong van DAS ligt in de Franse stad Le Mans. In 1917 richt het bestuur van Automobile Club l’Ouest de vereniging van rechtsbijstand op, La Défense Automobile et Sportive (DAS). Leden van de Automobile Club kunnen in geval van autoschade een beroep doen op rechtsbijstand om schade bij de wederpartij te claimen.

Ontdek onze geschiedenis

Jaarverslag

Jaarverslag

Elk jaar publiceert DAS haar jaarverslag. Op de pagina financiële publicaties kunt u de jaarverslagen van de voorgaande jaren terugvinden.

Lees verder