DAS Rechtsbijstand

DAS Rechtsbijstand is het grootste onderdeel van DAS Holding en het fundament waarop het bedrijf van oudsher is gebouwd. Met rechtsbijstandverzekeringen van marktleider DAS kan iedereen zich verzekeren van juridische bijstand.

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen. DAS heeft meer dan 800 gespecialiseerde juristen en circa 40 advocaten in dienst, die actief zijn binnen meer dan 40 rechtsgebieden.

Onze juridische specialisten zetten zich ook in voor klanten zonder verzekering. Met Rechtshulp On Demand bieden we consumenten en ondernemers juridische oplossingen voor een vast bedrag. Daarnaast kunnen klanten met Claimservice kosteloos letselschade en/of materiële schade verhalen. We bieden verschillende vormen van toegankelijke en betaalbare juridische bijstand voor iedereen.

Advocaat

Een advocaat van DAS is uiteraard net zo onafhankelijk als een vrij gevestigde advocaat. Elke advocaat heeft een Professioneel Statuut ondertekend om die onafhankelijkheid te waarborgen. Ook staan advocaten van DAS onder toezicht van de Orde van Advocaten en moeten zij - net als alle andere advocaten - voldoen aan de verplichtingen die daarbij horen.