Onze missie

Als een partner helpen we onze klanten om juridische en financiële problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers.

Zo maken we het recht toegankelijk voor iedereen en kunnen partijen op een vertrouwde manier zakendoen. Dat is onze missie.

Toegang tot juridische bijstand is een belangrijk kenmerk van een rechtvaardige samenleving. Met onze dienstverlening vervullen we een belangrijke maatschappelijke rol. De fundamentele behoefte aan betaalbare en kwalitatieve juridische bijstand zal immers altijd blijven bestaan. Net als de behoefte aan financiële continuïteit en vertrouwd zakendoen. De combinatie van juridische dienstverlening en creditmanagement sluiten feilloos op elkaar aan en versterken elkaar.

We hebben oog voor de emoties die vaak schuil gaan achter juridische en creditmanagement vragen. We zijn door de jaren heen steeds groter geworden, maar we blijven betrokken, menselijk en slim in de manier waarop we werken. Door co-creatie met onze klanten zijn we een echte partner bij het voorkomen en oplossen van juridische en financiële problemen.